Åpner kulturkafé

Anne Mette Hegdahl  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Søndag 20. oktober inviterer Anne Mette Hegdahl til kulturkafé i bygården hun bor i – nemlig Hegdahl-gården i Kristoger Uppdals gate i Steinkjer sentrum.
– Da kan folk se utstillingen «På oppdagelsesferd i modernisme og gjenreisningsby» med fotografier av Bjørn Gunnar Ericson og Odd Georg Skjemstad. Dessuten er vi opptatt av å ønske barn velkommen, og vi byr derfor på gratis boller og rød saft. Og så har vi laget en liten miniutstilling om Barnas hus. Vigdis Dambo vil fortelle og kanskje lære bort noen «gammeldagse» barneleker. For de voksne blir det selvfølgelig servert kaffe, tekake og andre søte saker. Kafeen vil være åpen onsdag og søndag 11:00 – 15:00. På øvrige tider er det mulig å leie lokalene til møter og festlige sammenkomster, sier kafévertinnen i Steinkjer.