Blekk som kunst

Verdenskjent tattoo-artist kommer til Steinkjer i neste uke.

KUNSTVERK: Nick Mortes tatoveringer er de reneste kunstverkene. Neste uke er han i Steinkjer. 

STILIG: Det går an å fortape seg i detaljer i Mortes tatoveringer. 

Nyheter

15.-21. oktober får Steinkjer svært celebert besøk, om man er interessert i tattoo-kunsten. Da kommer nemlig Nick Morte, en av de store stjernene i tattoo-verden, til Steinkjer.

Nick Morte blir invitert til tattoo-conventions over hele verden, og har i de siste årene også bygget seg et sterkt renommé som maler, der han tar sin tattookunst til lerretet.

Morte regnes som en av verdens beste tatovører, så her snakker vi om tatovering på et nivå som lett kan defineres som kunst. Han har vunnet en mengde priser for sin tattoo-kunst, og X3M Tattoo and Piecing Studio i Steinkjer har gjort et skikkelig scoop når Nick Morte kommer på besøk til studioet deres.

Morte er opprinnelig fra Russland (Nikolai Maltsev), men han har bodd og arbeidet rundt omkring i hele verden. Han har også bodd i Norge i flere omganger, og her har hans kunst blant annet vært utstilt på Kulturhistorisk Museum i Oslo, og hans tatoveringer er inkludert i en mengde bøker rundt omkring i verden.

Her er det bare å kjappe seg og booke timer for muligheten til å få en tatovering i verdensklasse, som trolig vil vekke beundring og misunnelse.