Redaktør Tore Vikan i Steinkjer-Avisa:

Hva nå, SFK?

MÅ STARTE PÅ NYTT: Lørdag forsvant det siste mikroskopiske håpet om å berge plassen i 3. divisjon for SFKs herrelag. Her tar trener Thomas Ulven en prat med Ola Westerhus etter tapet mot Verdal. I bakgrunnen ser vi Jonathan Lein Valberg. Foto: Lars Lilleby Macedo. 

Nyheter

Så gikk det slik vi lenge har fryktet – SFKs herrelag rykker ned, og skal neste år spille i 4. divisjon. Vi snakker femte nivå i norsk fotball for en klubb som blant annet kan se tilbake på åtte sesonger og en sølvmedalje i den øverste divisjonen, samt fem semifinaler i cupen. I glanstiden på starten av 60-tallet hadde klubben på det meste ni (!) spillere på ulike landslag den samme sesongen. Kontrasten til dagens situasjon er til å gråte av, men kanskje ikke så overraskende, tross alt?