Vazelina med avskjedskonsert i Steinkjer

Vazelina Bilopphøggers skal i gang med sine avskjedskonserter  Foto: Tor Lindseth

Nyheter

De levende legendene i Vazelina Bilopphøggers kommer til Steinkjer og Vinterfest i mars. Dette er tredje konserten de annonserer på sin avskjedsturné.

For få uker siden annonserte Vazelina Bilopphøggers at de gir seg etter 40 år med fest og moro. Nå kommer Høggern, Eldar Vågan og kanskje til og med Viggo Sandvik til Steinkjer for å ta farvel med sine trønderske fans.

De to første konsertstedene på turneen er på hjemmebane i Gjøvik fjellhall og Oslo spektrum. Begge konsertene ble utsolgt på få minutter, og ekstrakonserten i Gjøvik ble også utsolgt på kort tid. Steinkjer er altså den tredje konserten på den svært eksklusive avskjedsturneen.

Dette er femte gang Vinterfest arrangeres på Steinkjer, og tidligere har artister som DDE, Sie Gubba, Terje Tysland og Grannes besøkt festivalen. Nytt av året er at arrangementet flyttes fra torget til Steinkjerhallen. Der er det både mer plass, og god varme. Senere i høst vil Vinterfest lansere to store artister til, som skal spille samme kveld som Vazelina Bilopphøggers.

Billetter til arrangementet ble lagt ut tidligere i formiddag.