Tirsdag er Huze på plass i Drivhuset

PUSSER OPP: Lars Erik Revdal, Arild Høyem og Bjørn Gunnar Ericson pusser opp nye lokaler til Huze åpner igjen i nye lokaler på Drivhuset tirsdag. 

Nyheter

Tirsdag neste uke åpner Huze i nye lokaler på den andre sida av elva – i Drivhuset under Esso-stasjonen.

– Nå gleder vi oss virkelig til å ta imot ungdommen igjen, sier Arvid Høyem.

Sammen med Lars Erik Revdal og Bjørn Gunnar Ericson er de i full gang med malerkoster for å bli ferdig med de nye lokalene.

–Selv om vi her får vesentlig mindre plass, skal vi klare å gjøre stort sett alt vi gjorde i samfunnshuset. Det vi ikke klarer er å ha dansegrupper, som var veldig populært blant jentene, sier Lars Erik Revdal.

Huze har vært stengt siden før sommerferien. Og siden samfunnshuset skal pusses opp, måtte ungdomshuset på flyttefot. Også i sine nye lokaler vil de ha åpent for ungdom fra de har begynt på ungdomsskolen og fram til fylte 18 år på tirsdager, onsdager, torsdager og fredager.

– Vi skal også prøve å ha åpent her annenhver søndag. Dette og andre ting skal vi selvsagt snakke med ungdommen om. Så nå håper og tror vi at det kommer mange ungdommer hit tirsdag. Planen er at vi skal være her i Drivhuset fram til det nye samfunnshuset står ferdig i januar 2021, sier Bjørn Gunnar Ericson.