Stor fest for eldre fredag på rådhuset

Håper spesielt at ensomme blir med

FEST: Bjørg Åsenhus og Arvid Hatling i Eldres råd håper det kommer mange eldre på årets store fest i rådhussalen fredag i neste uke.  Foto: Svein Leknes

Nyheter

Bjørg Åsenhus og Arvid Hatling i eldres råd oppfordrer til litt angivervirksomhet før den store festen de skal arrangere i rådhussalen fredag.

– Som vanlig på den første fredagen i oktober skal vi ha fest i rådhussalen for de eldre i både Steinkjer og Verran. Festen er i forbindelse med eldres dag 4. oktober, sier Arvid Hatling i eldres råd.

Denne festen har blitt en tradisjon, og det har alltid vært fullt hus. I år serveres det karbonader og bløtkake med kaffe til dessert. Kolbjørn Almlid skal holde et lite foredrag, før Jon Benums trio spiller opp til dans på kvelden.

– I fjor var også eldre i Verran invitert, og vi var glade for at mange tok turen. Og de er selvsagt invitert i år også, sier Bjørg Åsenhus.

De oppfordrer folk til å se på annonsene i Trønder-Avisa og Steinkjer-Avisa om hvordan man melder seg på.

– Og så vil oppfordre til litt angivervirksomhet. Om du er nabo eller kjenner til noen som er ensomme, så gjør en innsats for å få dem med, eller sladre til noen som kan få dem med. Her er alle velkommen, sier Arvid Hatling.


Norske Kvinners Sanitetsforening med regionsamling i Steinkjer

150 sanitetskvinner samlet