Ber deg inn på moteoppvisning

KLARE: Damene i Steinkjer soroptimistklubb er klare for moteshow. Iselin Yasmin Granli (t.v.), Heidi Gulstad, Idrun Schult-Jessen, Kristin Duklæt Taraldsen, Mary Foosnæs Rønning, Marit Schei og Siv Saur 

Nyheter

Tirsdag kveld er rådhuset i Steinkjer stedet å være om du er interessert i klær og moter. Da inviterer Steinkjer soroptimistklubb til moteoppvisning.

– Form & Farge, Husby optikk, Høyer, Malmo Sport, Synsam, M Schei, og Husfliden skal vise oss høstens moter i klær og briller. Og som vanlig er det Vårtun blomster som bidrar med blomster i kantina på rådhuset tirsdag kveld, sier Mary Foosnæs Rønning.

Hun håper og tror at det blir en sosial og trivelig kveld for damer i aller aldersgrupper.

– Vi kan friste med både snitter og kaker til kaffen på billetten, som koster 100 kroner, sier hun.

I løpet av kvelden blir det selvsagt loddsalg.

– Overskuddet vil gå til utdanning av kvinner i u-land, samt til Moldova-prosjektet til soroptimistene, sier Foosnæs Rønning.

Soroptimist International (SI) har som mål å gjøre en forskjell for kvinner og jenter gjennom bevisstgjøring, påvirkning og handling. SI har rundt 75 000 medlemmer i 122 land. Den første klubben ble etablert i 1921 i Oakland, California.