Håndballgruppa i Ogndal IL står sterkt

Stiller med to seniorlag

Motivert: Denne gjengen skal bringe håndballen i Ogndal til nye høyder. Bak fra venstre: Lena Bjørnback fra Fysio›n, Mette Hanssveen, Lene Solbakken Sporild, Lene Langfjord Furuli, Kristine Sakshaug, Sandra Brattgjerd, Erle Engan, Sarah Persgård, Tora Stock, Rikke Olsen, Elise Oslo Jule, Siri Elise Bjørgan og Maren Gjølga fra 3T Foran fra venstre: Margrethe Aas Wærum, Elisabeth Bergli, Maren Giskås Kjesbu, Katrine Nordseth(kaptein), Christina Rostad, Ingrid Ertsås, Ida Salthammer Bjerkan, Tonje Hammer Sæter og Henny Regine Kløven Lein. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Silje Svane, Emma Kruken Sollien, Ingvild Sakshaug, Linn Svartkjønneng og Tina Sundfær Kihl. Foran: Hovedtrener Anita Solbakken. 

Nyheter

Ogndal IL har 25 damespillere i seniorgruppa foran årets sesong. Det lover godt for alle som er glad i lokal håndball. – Det er kjempeartig at vi har så mange som vil spille seniorhåndball, sier hovedtrener Anita Solbakken og forklarer videre: