Fin helgesamling i Follafoss

TREFF: Kvinnene fikk omvisning på det gamle kraftverket til NTE i Follafoss. 

Nyheter

Follafoss kvinne- og familielag arrangerte trøndertreff 7. og 8. september i Follafoss.

Engasjerte og trivelige damer fra Oppdal, Namsos, Mosvik og medlemmer fra Follafoss kvinne- og familielag gjorde at det var 20 damer som møttes. Blant annet var de på omvisning i Follafoss kraftstasjon, både i den gamle stasjonen og den nye inne i fjellet. Morten Garnvik sto for omvisningen, og hadde en interessert og lyttende damegjeng med seg. Senere gikk turen ned til den nye Follastranda, der de hadde bespisning og gode samtaler. Sosialt samvær og middag var det på kvelden i skihytta på Seterbakken. Mange viktige saker ble diskutert gjennom hele helgen. Anne Eggestøl fra Namsos, som er med i sentralstyret, ga et innblikk i hva som rører seg fra sentralt hold. En fin helg i Follafoss og nye bekjentskaper ble stiftet. Neste år går turen til Oppdal.