Nå har du drøyt 8 timer igjen til å stemme

Bo Gøran Gåsbakk har gjort sitt valg, og går til valgfunksjonærene for å stemple valgsedlene før de legges i stemmeurna.  Foto: Tore Vikan

Bo Gøran Gåsbakk ønskes velkommen, og setter kursen mot et ledig stemmeavlukke.  Foto: Tore Vikan

Det var ingen kødannelse i stemmelokalet i rådhussalen mandag formiddag, men stemmeavlukkene var fylt opp hele tiden.  Foto: Tore Vikan

Veien til stemmelokalet var godt merket. I bakgrunnen ser vi stemmingen til kirkevalget, som foregår parallelt med kommune- og fylkestingsvalget.  Foto: Tore Vikan

Nyheter

Det var jevnt tilsig av folk da Steinkjer-Avisa tok turen innom stemmelokalet i rådhussalen i formiddag. Der åpnet de dørene allerede klokka 07.00 i morges, mens de fleste av de 18 andre stemmelokalene i Steinkjer og Verran først åpnet klokka 10.00.

Med åtte stemmeavlukker og fem stasjoner for mottak av stemmesedler og registrering, gikk det sømløst unna i rådhussalen.

- Det har vært jevnt flyt, og ingen kødannelse foreløpig, men vi regner med det blir mer folk i ettermiddag, sier Tor Odd Elnan. Den pensjonerte formannskapssekretæren var som vanlig på plass for å bistå med valgavviklingen.

Han opplyste om at det er registrert rundt 4.200 forhåndsstemmer, noe som betyr at nærmere 23 prosent av de 18.700 stemmeberettigede i Steinkjer og Verran allerede har sagt sitt.

En av dem som valgte å stemme på selve valgdagen, var Bo Gøran Gåsbakk. Han ble vist til et avlukke av en av valgfunksjonærene, og få minutter senere var stemmesedlene stemplet og lagt i urnen.

Alle valglokalene i Steinkjer/Verran stenger klokka 20.00.

Du kan i dag stemme følgende steder:

- Steinkjer rådhus

- Malm samfunnshus (tidligere Verraparken)

- Mære samfunnshus

- Lø grendehus

- Lysheim grendehus

- Henning samfunnshus

- Byafossen skole

- Ogndal skole

- Vålen samfunnshus

- G-bygget på tidligere Egge videregående

- Kvam skole

- Følling grendehus

- Stod samfunnshus

- Sprova samfunnshus

- Beitstad eldresenter

- Jadarheim grendehus

- Lagatun forsamlingshus

- Follafoss samfunnshus

- Verrastranda samfunnshus