Steinkjer-Avisa 25 ÅR SIA

1.-klasse ved Lø, Skarpnes og Lysheim skole i 1994

1.-klasse Lø skole: 1. rekke f.v. Sunniva Svendsen, Lene Dagsvik, Siv Carine Busch, Janita Brandtzæg Berg, Inger Wibe Grut, Malin Solheim Buan, May Linn Elli, Marthe Elise Kjøk, Silje Staahl Hansen, Siri Ertsås Høyem, Stine Skaufel Kilskar, Silje Petersen, Trine Skjervold, Silje Alfsen Stavdal, Trine Elisabeth Røli Sørum, Anders Rosø Augdal (bak), Jonas Alstad Austli, Eirik Norum, Stig Arild Holmvik, Jonas Andre Holberg, Jonas Bustadmo, Bjørn Arne Krogstad, Kenneth Wikan, Sivert Seljelid, Martin Bade Nilsen, Sivert Aasve og Håkon Kilås.  Foto: Steinkjer-Avisa

Nyheter

"At Tranabakkan gikk på en stjerne- smell da de i helga tapte hele 6–1 for Vikingan var som fortjent. Fortjent fordi at laget var altfor dårlig og fordi at de i perioder var mer interessert i å rive kjeft enn å spille fotball".