Skolen startet senere den gang

Skarpnes skole: "Vi gleder oss, sier Pål Martin Skjeflo og May Wenche Langlid, som er to av i alt åtte førsteklassinger ved Skarpnes skole". 

Skoleboksalg: "Terje Steinkjer og hans kollegaer i Steinkjer Libris er god forberedt til å ta imot årets skolerush som starter ved middagstider mandag (22. august)". 

Ble lagt ned: Etter 117 års drift ble Steinkjer meieri lagt ned 31. august i 1994. I denne bygningen hadde meieriet blant annet et utsalg. 

Henning: "Tre pene scoringer i første omgang ved disse tre – alle på headinger. Fra venstre Trond Granhus, Arve Aunan og Jørund Oskar Kokås". 

Rekordmange på kino: Det var veldig mange som så filmen "Fire bryllup og en gravferd". F.v. Kjell Halvarsson, Elin Stavrum og kultursjef Anne Kath. Parow. 

Nyheter

"Skoleklokkene ringte i går (22.8) inn til første time i skoleåret 94/95 – og i Steinkjer kommune sto 265 førsteklassinger og ventet spent på å få møte sin fremtidige lærer".

"I løpet av de nærmeste dagene og ukene vil anslagsvis 2.500 skoleelever og studenter være innom Steinkjer Libris for å handle skolebøker. En uhyre hektisk periode står med andre ord foran døren for bokhandelen".

"Den 31. august 1994 stopper melkemottaket ved Steinkjer meieri, etter 117 års drift".

"Optimismen er nå på plass i Henninglaget igjen. Vi har tenkt å berge plassen i 3. divisjon. Det sier trener Jan Arild Hegstad".

"Se godt på damen i midten – Elin Stavrum. Hun er kinogjenger nr. 10.000 i august. Aldri har så mange gått på Saga kino på en måned".


 

Georg Dreier Antonsens oppvigleri sørget for 50 år uten martna på Steinkjer:

Familiefar på prøveløslatelse ble kvestet av borgervernet