Fylkesmannen i Trøndelag samlet på "Steinkjers tak"

Det var folksomt ved Peilehytta på Oftenåsen da store deler av staben fra Fylkesmannen i Trøndelag kom på besøk.  Foto: Grethe Lindseth

Ordfører Bjørn Arild Gram fortalte om Steinkjer før og nå til de ansatte fra Fylkesmannen i Trøndelag.  Foto: Grethe Lindseth

Ingenting å si på utsikten fra Oftenåsen denne dagen heller.  Foto: Grethe Lindseth

Nyheter

Fylkesmannen i Trøndelag har rundt 270 ansatte, og mandag denne uka var 230 av dem samlet til heldagsmøte i Steinkjer.

De ansatte hos Fylkesmannen i Trøndelag er fordelt på fire arbeidssteder: Steinkjer, Trondheim, Snåsa og Røros, i tillegg til nasjonalparkforvalterne som har oppmøtested i nærheten av nasjonalparkene. Når hele embetet en sjelden gang samles, benyttes derfor anledningen til sosialt påfyll i tillegg til det faglige.

Denne gangen var det lagt inn en liten trimtur til Oftenåsen, der forsamlingen fikk se den flotte utsikten over Steinkjer.


Mandag formiddag ble Trollstien i Steinkjer åpnet

Trollstien - en turistattraksjon

 

Ordfører Bjørn Arild Gram og Asbjørn Mathisen fra Oftenåsens venner tok imot den spreke gjengen på toppen. Ordføreren ga en kort historisk beretning om Steinkjers utvikling og Steinkjers rolle i dag, før Mathisen fortalte om arbeidet med å tilrettelegge Oftenåsen som et viktig turmål og folkehelsetiltak i Steinkjer.

Været var også på Fylkesmannens side, så Steinkjer fikk virkelig vist seg fra sin beste side.