Steinkjer-Avisa - 25 ÅR SIA

En del er endret på 25 år

steinkjer-avisa: – ble lastet ut fra Postterminalen på Sørsileiret den gang. Fra venstre Tomm Vangen, Thor Joar Fjær, Kathinka Kjellsen, Aud Børseth, Kristin Sigurdjonsdottir, Roald Adserø, Tove Hervik og Inger Lise Aanonli.  Foto: Steinkjer-Avisa

nye zebra: Gunnar Lyng (venstre) og Erik Sakshaug ønsker Kristiania Glassmagasin og daglig leder Rakel Djuvsland hjertelig velkommen til Nye Zebra.  Foto: Steinkjer-Avisa

egge museum: Lille Malin Welde Evjen synes sauene er litt for store og skumle ennå. Her i lag med mamma Frid, Liv Vaadal og Maiken Lien Jørgensen.  Foto: Steinkjer-Avisa

egges pikelag: – var født i 1978. 1. rekke f.v. Karianne Kvam, Line Kildal Bragstad, Taran Buran Nærdal, Marte Elisabeth Utnes, Ingrid Korssjøen, Gunnhild Rikstad, Kjell Gunnar Hagnes (bak), Kjersti Lønnum, Therese Elvrum, Ann Kristin Hagnes, Kristin Lillemark og Linda Sandsæter.  Foto: Steinkjer-Avisa

toppscorere: Per Anders Skjei (Byafossen) trakk i keepertrøya for første gang på lenge da han kom inn som reserve, og han klarte ikke å forhindre at to av Steinkjers innbyttere, Jørn Holmen (f.v.) og Bjørn Erik Melland ble toppscorere med henholdsvis 3 og 2 mål.  Foto: Steinkjer-Avisa

Nyheter

"Klokken nærmer seg midnatt. Mens folk flest gjemmer seg under dyna, begynner det å røres for alvor på postterminalen på Sørsileiret. Den ene bilen etter den andre rygger inn til rampa – og aviser, pakker og brev lempes ut".

"En strålende fornøyd Erik Sakshaug og en minst like tilfreds Gunnar Lyng kunne i går ønske handlelystne kunder velkommen til Nye Zebra".

"Steinkjer museum har gått nye veier for å appellere til et bredere lag av publikum. Levende husdyr er også tatt i bruk for å skape et mer naturlig bygdetun i Eggemarka".

"Egge ILs fotballpiker vant i helga som første steinkjer-lag Ørland Cup".

1. august 1994 gikk de fire regionale høgskolene i Nord-Trøndelag sammen til én høgskole: Høgskolen i Nord-Trøndelag (Hint).