Slik lager vi Steinkjer-Avisa

Tirsdag i forrige uke snakket vi med Mathias på sykeheimen i Malm. Sist fredag hentet han avisa i postkassa, og leste om seg selv. Her kan du se og lese om hvordan vi lager Steinkjer-Avisa.

PÅ REKKE RAD: Etter Steinkjer-Avisa er ferdig trykket i rotasjonstrykkeriet, blir hver enkelt avis hengt opp i klyper. Som et langt tog i taket går ferden fra trykkeriet og inn til det store pakkeriet på Nr. 1 Adressa-trykk i Orkanger. På denne ferden tørker trykksverten før avisa blir sendt inn i maskinene som stifter sidene sammen, før den havner i store maskiner som printer på navn til de som skal til posten, at riktig antall havner i riktig pakke, og at de blir med til riktig budrute. Sist torsdag ble det trykket 4.793 eksemplarer av Steinkjer-Avisa. 

Nyheter

Tirsdag i forrige uke snakket vi med Mathias på sykeheimen i Malm. Sist fredag hentet han avisa i postkassa, og leste om seg selv. Her kan du se og lese om hvordan vi lager Steinkjer-Avisa.