Det er 42 leiligheter på Brygga - og ni leietakere i næringsdelen i 1.-etasje

Positive til bryggeplaner

Når man først bor i byen er det positivt med mye aktivitet. Det sier beboere og næringsdrivende på Brygga i Steinkjer. De er positive til planene om brygge for småbåter der.

beboere og leietakere på brygga: Frid M. Welde Evjen (f.v.) og barnebarnet Leah, Sverre Luktvasslimo, Sigbjørn Vikan, Sissel Westerhus Sivertsen og de andre beboerne og leietakerne på Brygga er positive til planene om å ei småbåtbrygge foran Brygga i Steinkjer. 

Vi har gledet oss til å flytte hit

Frid M. Welde Evjen
Nyheter

For tre uker siden skrev Steinkjer-Avisa at Høyre med Elin Agdestein i spissen jobber for at det skal bli laget ei gjestebrygge foran Brygga i Steinkjer sentrum. «Ei gjestebrygge foran Brygga, slik at småbåter kan legge til helt inne i sentrum, vil reetablere en historisk viktig adgang til fjorden. Det vil være en oppgradering som vil gi økt aktivitet og attraktivitet i sentrum», sa Elin Agdestein.