Storsjöcupen 2019:

Graver guld i Östersund

En ekstra piff: Egge jenter 13 var klare til kamp mot Hitra, med krigsmaling.  Foto: Tore Vikan

Nyheter

I helgen spilles sluttspillet på årets Storsjöcup i Östersund. Flere steinkjerlag er i aksjon.
 

Det er ikke bare regnet og den kalde temperaturen som gjør at det er lite folk i Steinkjer sentrum i disse dager. For flere fotballag fra Steinkjer konkurrerer mot andre lag fra hele verden i Östersund under årets Storsjöcup. I tillegg til lagene fra vår kommune; Beistad, Kvam, Byafossen, Steinkjer, Egge, Sparbu, Henning og Sørlia, så har turneringen innslag fra andre deler av verden, i tillegg til svenske og norske lag, så er Valletta F.C Academy fra Malta, Argentina C. E. F 18 Tucuman, Mexico Intercups, Peru AD Cantolao og Tanzania Out Growers Football Academy til stede.

Været er ikke ulikt fra det vi har sett i Steinkjer denne uken. Det er kaldt, men oppholdsvær. Men de skuelystne er flinke til å kle seg.

Det er 42 lag fra Steinkjer. Egge Idrettslag og Steinkjer Fotballklubb har flest lag av steinkjerklubbene med henholdsvis ti og elleve lag.