Vipps-aksjon på gang i Steinkjer FK

Trenger kjøkken-støtte

Steinkjer fotballklubb selger kveldsmat for 20 kroner til alle som vil to kvelder i uka. Nå skal de renovere kjøkkenet i BUA på Guldbergaunet, og da trenger de hjelp. – Vi har vippset over kr 5.000, sier Espen Letnes (f.v.) i DNB. Gjertrud Løberg og Kristoffer Govasmark liker det.  Foto: Trine Binde Bratberg

Lageret er større enn kjøkkenet, og det er det ikke behov for.  Foto: Trine Binde Bratberg

Gjertrud Løberg sier BUA på Guldbergaunet er hennes andre hjem.  Foto: Trine Binde Bratberg

Den er ikke rare greia, den gamle oppvaskmaskina, når det skal vaskes opp etter å ha servert kveldsmat til 90 personer. - Vanligvis er det rundt 60 som spiser kveldsmat her to ganger i uka, men det har vært 93, sier Gjertrud Løberg.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Siden januar har Steinkjer fotballklubb servert kveldsmat til alle som vil ha to ganger i uka. Nå trenger de hjelp til å få utbedret det gamle kjøkkenet.

– Vi har startet en vipps-aksjon. «Kan 1.000 gi 100», kaller vi den, sier Kristoffer Govasmark, som er leder i Steinkjer fotballklubb, og Gjertrud Løberg, som har ansvaret for BUA (kiosken) på Guldbergaunet stadion.

Saken er den at kjøkkenet der de serveres kveldsmat til en billig penge (kr 20) og ellers er kiosksalg, er både dårlig og veldig upraktisk.

– Det er utfordrende å ha en vanlig oppvaskmaskin når vi serverer mat til 90 personer.

– Er det så mange på kveldsmat her?

– Det har vært 93, men vanligvis er det 60 innom her to kvelder hver uke, sier Gjertrud Løberg, som i lag med Tove Derås er ansvarlig for BUA.

De skal ikke utvide kjøkkenet, men flytte noen vegger så det blir mer praktisk.

– Kjøkkenet er ikke funksjonelt. Det fungerer dårlig, sier Gjertrud Løberg.

De snakket først om å kjøpe ny vaskemaskin, men så endte det med en totalrenovering. Det koster ca. kr 150.000.

– Vi er de første som bidrar. Vi har vippset over kr 5.000, sier Espen Letnes i DNB.

Penger kan vippses til: 56 89 98 - "Kan 1.000 gi 100"