Steinkjer-avisa 25 ÅR SIA

Turn, borg, fotball, bil og rus

Konkurranseturnere i Steinkjer: Foran f.v. Therese Svarte, Johanna Owen, Kristin Haugseth, Siv Marie H. Grøtan, trener Anne Kathrine Hundal (bak), Morten Granaune Olsen, Tomas Okstad, Christian Granaune Olsen, klubbleder Lill Hundal.  Foto: Steinkjer-Avisa

Bygdeborg: Kjell-Tore Valstad (f.v.), Vegard Aurstad Gjermstad, Svein Gunnar Storstad, Kristian Tanem, Bjørn roar Karlsen og Andreas Bakkan Haugdal hadde en annerledes skoledag på bygdeborgen Johalla – i nordre del av Volhaugen.  Foto: Steinkjer-Avisa

Steinkjer ledet 2. divisjon: "Når Steinkjer leder 2. divisjon og spiller toppoppgjør for bare 372 betalende tilskuere er det grunn til å lure på hva folk egentlig forlanger". Sto det i avisa for 25 år sia. Det sto dessverre ikke navn på dem.  Foto: Steinkjer-Avisa

Biler den gang: Einar Rønning annonserte denne brukte Forden i avisa. Bilbransjen annonserte bruktbiler i lag – en såkalt bruktbilguide. "Kjøp sikkert fra merkevareforhandler", sto det i overskriften.  Foto: Steinkjer-Avisa

Vant OL-sekk: Rektor ved Egge ungdomsskole, Jostein Aalberg (bak f.v.), kommunelege Eivind Steen, Bente Markhus (politiet), Håvard Jakobsen (Gjensidige) – i lag med elevene Magnhild Vikan (f.v.) og Kristine Skjetne. De vant hver sin OL-sekk.  Foto: Steinkjer-Avisa

Nyheter

"Steinkjer turnforening har på langt når den samme bredde blant barn og ungdom som tidligere, men interessen for apparat-turn blomster".

"Elevene på Lysheim skole har hatt ei skoleuke utenom det vanlige. Målet var å ha litt avveksling – og tema for uka var bygdeborgen Johalla som ligger i den nordlige delen av Volhaugen".

"Steinkjer-spillerne kunne juble etter 3-0-seier og toppspill i 45 minutter på Guldbergaunet lørdag – men for svært glisne tribuner. Hvor i all verden blir det av de fotballinteresserte i Steinkjer og omegn?"

"Når Steinkjer leder 2. divisjon og spiller toppoppgjør for bare 372 betalende tilskuere er det grunn til å lure på hva folk egentlig forlanger".

"Kampanjen Ungdom, rus og vold er avsluttet. Dette har vært et tverrfaglig samarbeid mellom kommunehelsetjenesten, politiet og Gjensidige".