Åpent møte:

Statsråden på InnoCamp i kveld

KOMMER: Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø kommer til Innocamp i kveld. 

Nyheter

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø er blant talerne på et møte på Innocamp i kveld.

Det er Steinkjer Venstre i samarbeid med de andre politiske partiene i kommunestyret som inviterer til åpent møte. Venstres stortingsrepresentant fra Verrastranda, André Skjelstad har invitert statsråden. I tillegg til statsråden vil det også bli innlegg fra ordfører Bjørn Arild gram, Skjelstad og andre aktører om Nord universitet og den pågående debatten om universitetets struktur i den nordlige delen av Trøndelag.

Høringsfristen for Nord universitets rapport går ut i morgen.

Dette vil bli statsråd Nybøs første møte med Steinkjer som statsråd.