Planene for "Privaten" på Sannan er snart klare

steinkjersannan hotell: – ligger idyllisk til på Steinkjersannan. Det har vært stille der lenge nå, men ifølge de nye investorene fra Oslo vil de nye planene bli presentert når det er Steinkjermartna. 

Nyheter

I februar solgte Jan Einar Asp i Steinkjer hotellet på Sannan til investorer i Oslo. Nå sier de at tegninger vil bli presentert når det er Steinkjermartna.

– Arkitekter jobber med innvendige løsninger nå. Vi venter på forslag i løpet av denne uka, sier Vidar Osen, som er styreleder i Skagen Prosjekt.

I februar sa Trygve Strand og Vidar Osen i Skagen Prosjekt at det var den oppsiktsvekkende boligveksten i Trøndelag etter 2016 som lokket dem til å ta turen til Trøndelag og satse på eiendomsutvikling i Steinkjer.

– Her får vi mer for pengene enn i Oslo. I tillegg er dette prosjektet unikt. Tomta ligger i sentrum, men samtidig er den litt tilbaketrukket. Det i kombinasjon med super utsikt, gjør eiendommen helt unik, sier investorene i Oslo, som via megler i Steinkjer ser for seg å presentere planene når det er martna i Steinkjer i august.

Det er planlagt 59 leiligheter av høy standard. Prosjektet vil kreve en investering på bortimot 200 millioner kroner.