Steinkjerfestivalen er snart utsolgt

Slik så det ut i Rismelen under Steinkjerfestivalen i 2016. Nå ser det ut til å bli stinn brakk i år også.  Foto: Tore Vikan

Nyheter

Billettsalget til Steinkjerfestivalen har virkelig tatt av de siste dagene. Tidligere denne uka kom beskjeden om at fredagen var utsolgt, og i går la festivalen ut en Facebook-melding om at det kun er 1.000 billetter igjen.

Det fikk tydeligvis fart på potensielle festivalgjengere, for i ettermiddag kom en ny Facebook-melding: Kun 500 billetter igjen. Nå meldes det om at tallet har gått ytterligere ned etter det, så mye tyder på at festivalen blir utsolgt allerede før den starter om ei ukes tid.

Værmeldingen ser også lovende ut - det melders 15-16 grader og oppholdsvær.


Steinkjerfestivalen 21. - 22. juni

Festivalpynten er klar