Sørlia IL inviterer til bursdagscup i helga

gleder seg: Fotballansvarlig Eivind Ludvigsen-Overrein, avdelingsbanksjef Ida Vassmo og sponsoransvarlig Marit Lie Singsaas gleder seg til å ta imot klubber og lag til Grong Sparebank Cup når idrettslaget fyller 40 år. 

Nyheter

I år fyller Sørlia idrettslag 40 år. Det markeres denne helga med Grong Sparebank Cup.

– Vi ønsker å markere idrettslagets 40-årsjubileum på cupen. Derfor har vi planlagt et gavedryss, men hvordan det blir holdt er en hemmelighet, sier sponsoransvarlig for Sørlia IL, Marit Lie Singsaas.

I morgen arrangerer Sørlia idrettslag Grong Sparebank Cup på idrettsparken som ligger ved Lø skole. De senere årene har det vært rundt 80 påmeldte lag.

Årets cup var ikke fulltegnet da vi var i kontakt med idrettslaget, men klubben trodde og håpet at de skulle tiltrekke seg rundt 80 lag fra hele Trøndelag også i år.

– Det er alltid spennende om vi får fylt opp med antall lag, sier Singsaas, som har god tro på at de siste plassene blir fylt opp.


 

Støtter et allsidig aktivitetstilbud

Banken ønsker å støtte idrettslag som legger til rette for barne- og ungdomsidretten.

– Vi har vært hovedsponsor siden 2012. Vi bidro til aktivitetsparken på Lø fordi vi ønsker å støtte barne- og ungdomsidretten. Sørlia IL er flinke og har et allsidig aktivitetstilbud, sier avdelingsbanksjef for Grong Sparebank, Ida Vassmo.

Lederen for fotballavdelingen i Sørlia idrettslag setter stor pris på støtten fra banken.

– Sponsorpenger har mye å si når vi skal arrangere en cup. Og denne cupen er en av de tre inntektskildene vi har. Nattcupen og martnan er de andre, sier Eivind Ludvigsen-Overrein.

Marit Lie Singsaas ønsker andre fotballklubben hjertelig velkommen til Lø.

– Vi synes det er artig å dra på cuper som andre klubber arrangerer. Vi og barna våre har hatt mange fine opplevelser når vi har besøkt andre idrettslag. Nå ønsker vi å gi noe tilbake.


 

Skryter av mattilbudet

Cupen har tidligere år fått skryt av mattilbudet. Maten vil bli servert ved Lø grendehus, hvis det blir ferdig oppusset.

– Hvis de ikke blir ferdige har vi avtalt å få låne lokaler fra Lø skole som fotballspillerne kan spise i, sier Lie Singsaas.

Det er en variert meny som har fått skryt av besøkende lag.

– De kan få servert fiskeburger og mer til, sier Ludvigsen-Overrein.

Idrettslaget har også arrangert dommerkurs slik at kampene skal gå rettferdig for seg.