Kulturhuset feiret 2-årsdag

jubileum: Stående f.v. Stein Harald Lorentzen (musikkskolerektor), Hugo Moen (Kjerrat'n), Kjell Halvarsson (kinosjef), Gunnel Kjenstad (Steinkjer bibliotek) og Hallgeir Modell (kulturhusleder) inviterte til forsommertreff på Dampsaga. 

sørsileiret: Roar Storstad (f.v.), Lill-Ann Hanssen, Mari Anne Rones, Kjell Berg, Jan Erik Skotvold og Svein Erik Hammer kan nå ønske turister velkommen til den nye bobilcampen på Sørsileiret. 

båttur mot EU: Heidi Karin Henningsen, N-T SV (venstre), Åse Marie Hagen, AUF, Arnstein L. Grøtting, Trøndelag Natur og Ungdom, og Guri Størvold, Bygdeungdomslaget, gleder seg til lansering av Tokt mot EU på kaia i Steinkjer i morgen. 

bursdagsbarn: Dette er et gratulasjonsbilde av søstrene Rømo fra Følling. Anne Martha ble gratulert med 10-årsdagen 9. juni, Liv Borgny med 6-årsdagen i juli – og Magnhild, som hadde hatt sin dag i februar. De bodde for tiden i Nicaragua. 

solide midtstoppere: Petter Chr. Singsaas (venstre) og Håvard Brønstad har lov til å glise litt etter det som har skjedd så langt i sesongen. – Hit, men ikke lenger, er mottoet i eget forsvarsfelt. 

Nyheter

"Dampsaga kulturhus kan i år se tilbake på to års eksistens, og som seg hør og bør vil toårsdagen bli gjenstand for en storstilt markering".

"De mange tusen bobilene som hvert år kjører gjennom Steinkjer har nå fått en nytt overnattingstilbud. I går var det offisiell åpning av den nyetablerte bobilcampen på Sørsileiret".

"Sommer, sol og EU-debatt er tre sider av samme sak, mener neisiden og legger ut med et to måneders "Tokt mot EU" nedover Norskekysten".


Steinkjer-Avisa - 25 ÅR SIA

Barn, biler, fly og fotballSteinkjer-Avisa - 25 ÅR SIA

Konfirmanter den gang


"To unge spillere begynner virkelig å ruve i Steinkjers midtforsvar. Petter Chr. Singsaas (21) og sesongens nyervervelse fra Beitstad, Håvard Brønstad (23), går i bresjen for et forsvarsspill som tillater motstanderne svært lite".

Fina-stasjonen i Sørlia og Steinkjer annonserte fluktstol med flaskeholder, stor vannpistol og campinggrill.