Fornøyd med åpningen av ny bowlinghall

Det ble nesten strike

Nesten strike: Daglig leder for Lykkeland, Marion Holm og arrangement og markedsansvarlig, Trude Brandtzæg spiller bowling. 

Støtter opp ved å spille: Signard Myrvang og Eivind Lindmo håper bowlinghallen blir en suksess. 

Mange jakter strike: Det var mange bowlingspillere til stede den første uken etter åpning av bowlinghallen på Lykkeland. 

Nyheter

Tidligere i mai ble Steinkjers nye bowlinghall åpnet. Selv om starten var god, står det fortsatt igjen én bowlingkjegle.

– Flere har avbooket bestillingene sine, og mange av de som kommer innom vil gjerne vite hvorfor vi ikke har skjenkebevilling enda, sier markeds- og arrangementsansvarlig Trude Brandtzæg.

Med en åpningstid fram til midnatt, så er skjenkebevilling noe de to driverne av Lykkeland gjerne skulle hatt. Søknaden blir behandlet på formannsskapsmøtet 16. mai.

– Andre bowlinghaller i landet har fått bevilling. Selv de som, i likhet med oss, har lekeland i samme bygg, sier Brandtzæg.

Steinkjer har igjen fått mulighetene til å jakte striker og speare etter at byen har vært uten bowlinghall siden Steinkjer Bowling gikk konkurs i 2011. Siden den gang har de som ønsket å spille bowling måttet dra utenbys for å spille. Etter åpningen har ikke befolkningen latt vente på seg.

– Den første uken har vært travel. Det har vært mye folk her på ettermiddagene, og det har vært vanskelig å booke bursdagsfeiring i hallen, etter at det første bursdagsselskapet ble booket to måneder før vi åpnet, sier Brandtzæg.

Driverne håper fortsatt at flere skal ta turen innom på formiddagene.

– Vi har forsøkt å få tak i Pensjonistforeningen, men det har vi ikke lyktes med. Det er mange som etterlyser faste dager å samle seg på. Det håper vi går i orden snart, sier daglig leder Marion Holm.

Noen år uten trening

En av dem som la bowlingkula på hylla på grunn av mangel på bane var Signar Myrvang.

– Jeg spilte mye fram til for et par år siden, men da bowlingbanen ble borte måtte hobbyen legges på is.

De rutinerte bowlerne håper at folk besøker hallen slik at den får et økonomisk fotfeste. De føler i hvert fall at de gjør sitt.

– Vi får bidra med å spille, slik at de får hallen til å gå rundt økonomisk, sier Signar Myrvang og Eivind Lindmo som har inntatt en av banene.

Men de planlegger å spille mest når golfbanen stenger for vinteren.

Håper på spare

Avgjørelsen om skjenkebevillingen blir tatt 16. mai. Dermed kan bowlinghallen som ikke fikk strike på første runde, fortsatt håpe på speare. Per nå er det splitt.