Ann Iren fikk gavekort fra ordføreren

bidro til FOLKESTEMMEN: Ann Iren Strand fra Follafoss fikk gavekort på 5.000 kroner på Dampsaga bad fra ordfører Bjørn Arild Gram. 

Nyheter

Steinkjer kommune gjennomførte i vinter en ny utgave av innbyggerundersøkelsen «Folkestemmen», og denne gang ble innbyggerne i både Steinkjer og Verran spurt om innspill.

– Det kom inn rundt 4.500 svar, og over 2.000 kommentarer i tillegg til standardspørsmålene, så dette er et kjempeviktig grunnlag for å jobbe videre med å skape ny utvikling i Nye Steinkjer, sier ordfører Bjørn Arild Gram.


Folkestemmen fra 4675 innbyggere vil bli hørt

4675 innbyggere i Steinkjer og Verran har svart på Folkestemmen. Tallene fra undersøkelsen blir en viktig stemme i utviklingen av nye Steinkjer.

 

Som lovet har kommunen trukket ut en vinner av uttrekkspremie blant deltakerne, og det ble Ann Iren Strand, som bor i Follafoss. Ordføreren overrakte i forrige uke et gavekort på 5.000 kroner på Dampsaga bad til Strand.

– Dette blir populært til ungene! Jeg synes det er viktig å engasjere seg i nærmiljøet, og hvis man ikke svarer på en slik undersøkelse, kan man ikke klage i etterkant på at man ikke blir hørt, påpeker Strand.

Hun er spesielt opptatt av å få utbedret veien mellom Follafoss og Malm, og få bedre gatebelysning i boligfeltet i Follafoss.