Steinkjerbygg i form

Alle de 100 ansatte i Steinkjerbygg får tilbud om å delta i Ti på topp.

Allmøte på Dampsaga: Fire ganger i året er det allmøte for de rundt 100 ansatte i Steinkjerbygg. – I dag fikk alle utdelt Ti på Topp-heftet. Det tror vi er et helsefremmende tiltak – og nå som skaper en vi-følelse, sier Bjørn Kalmar Aasland (fremst fra venstre), som overtok som direktør i oktober 2018.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

– Vi synes dette er et bra helsefremmende tiltak. Vi håper også det skal skape en vi-følelse, sier Bjørn Kalmar Aasland, som overtok som direktør i Steinkjerbygg høsten 2018.

Det er ca. 100 ansatte i Steinkjerbygg. På et allmøte på Dampsaga kulturhus tirsdag ettermiddag fikk alle ansatte utdelt Ti på topp-heftet.

– Vi skal ha en fellestur i midten av mai. Vi må prøve å skape litt entusiasme allerede fra starten, sier Aasland.

Fagforeningen er positiv. Det sier Bjørn Nesbakk, som er hovedtillitsvalgt.

– Det er veldig positivt at ansatte får tilbud om å delta i Ti på Topp. Det bidrar til å holde oss i form, sier Nesbakk.

Det er Bedriftsidretten som organiserer Ti på topp Steinkjer. De sier at det er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre. Man er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som man kommer i god fysisk form. Aktivitetsperioden varer fra 5. mai til 13. oktober 2019.


Ti på Topp Steinkjer starter 5. mai

Her er årets mest spektakulære Ti på Topp-tur

 

Selskapet Steinkjerbygg ble opprettet for å bidra til gjenreisningen av Steinkjer etter bombingen av byen. I dag eier selskapet mange kommunale bygninger, leiligheter og mye mer. Kulturhuset eier de også.