Byafossen forsynte seg av premiene

MANGE: Alle utøvere fra Byafossen kom hjem med premie. Enkelte med både to og tre! 

Nyheter

Alle sju utøvere fra Byafossen karate kom hjem med premier fra Midt-Norsk cup i Levanger sist helg. Enkelte med både to og tre!Byafossen gjorde en bra innsats i Levanger. Et stevne som hadde 65 hele starter. Her var det karateutøvere fra Vestnes, Levanger, Tresfjord, Byafossen, Rørvik og Mo i Rana.

Dette var det første stevnet arrangert av den nyoppstartede klubben på Levanger – Levanger karateklubb.

Byafossen stilte med utøvere i alle klasser. Fredrik Hveding Trana tok med seg sølv i kata og bronsemedalje i kumite. Emil Henning Tettli tok med seg 2 bronse i kata. Patrick Haldorsen fikk med seg gull i kata, sølv i kata åpen, og sølv i kumite. Knut Ødegård Sørli, fikk bronsemedalje i kata. Sebastian Hveding Trana hentet hjem sølv i kata og bronsemedalje i kumite.

Våre seniorer Glenn Roger Hallan og Mali Ødegård Sørli, gjorde seg også bemerket. Der Glenn tok med seg en sølv i kata, og en gull i kumite. Mens Mali tok med seg en bronse i kata. Nå er stilart VM i Wado ryo i London i september det neste for Patric, Knut og Sebastian.