Steinkjer-Avisa 25 ÅR SIA

Kvamskameratene mot RBK

Opplevelse: Enn at vi skulle få oppleve dette. To av Kvamskamaratenes supportere får nesten tårer i øyekroken når de snakker om historiens fotballbegivenhet i Kvam – når Rosenborg kommer. F.v. Arne Guin med oldebarnet Robert, og Torleif Braseth.  Foto: Steinkjer-Avisa

Gildevangen: Instruktør Hege Rohde (venstre), Gunnar Giskås, Inger Engan, Svein Eilert Skrataas, Arve Martinsen, Rolf Grande, Eli Irene Hovd, Rolf Overrein, Idar Solberg og forfatter Hans Rotmo forberedte seg på jordomseiling på Gildevangen.  Foto: Steinkjer-Avisa

Stort problem: Tyverier fra elevgarderobene ved Steinkjer videregående skole er blitt et stort problem. Lars Kristiansen (f.v.), Birgit Wibe og Gunn Bratberg mener at det høyst sannsynlig er medelever som står bak tyveriene den siste tiden.  Foto: Steinkjer-Avisa

Mære skole: 4.-klassingene ved Mære skole imponerte stort med sin oppsetning av musikkspillet "Torshammeren. Det har etter hvert blitt en tradisjon at 4.-klasse ved Mære skole jobber med et større teaterprosjekt.  Foto: Steinkjer-Avisa

Like tøff som Martin: Gjennom stykket "Like tøff som Martin" tar ungdomsgjengen i Steinkjer teater opp et dagsaktuelt tema. F.v. Ann Kristin Hagnes, Marianne Jensen og Hanne Kvaal.  Foto: Steinkjer-Avisa

Nyheter

"Dette blir den største fotballopplevelsen i mitt liv – uansett hva resultatet blir. Torleif Braseth nøler ikke med å ta sterkt i når han skal beskrive den store fotballbegivenheten i Kvam. De skal spille mot Rosenborg".

"For fem år siden var teatergruppa i UL Ogna ute og seilte med Survikjekta. Neste vinter skal Martin Kvennavika og hans mannskap på ny jordomseiling på Gildevangen".

"Tyverier fra elevgarderobene ved Steinkjer videregående skole er blitt et stort problem".

"Hva skjer når Tors hammer kommer på avveie? Dette er hva 4.-klassingene ved Mære skole gir svar på i musikkspillet "Torshammeren".

"Like tøff som Martin heter stykket, og det er 16 ungdommer i Steinkjer teater som står for fremførelsen. Det er flott at ungdommene selv tar initiativ til å belyse rusmiddelproblematikken".