Presten og gåsebandet spiller fredag kveld

Vårgakk a la Sha la la – konsert

GÅSEBANDET: Magne Feragen (t.v.), Trygve Kvernland, Rune Paulsrud, Kjell Haugan, Gunnar «prest» Steingrimsson, Vidar Almlid og Lars Hatling. 

Nyheter

Fredag kveld denne uka kommer Presten og gåsebandet trekkende inn fra Beitstad til Steinkjer kirke. Dessvere skrev vi søndag i Steinkjer-Avisa sist fredag. Som vanlig når Presten og gåsebandet holder konsert, vet hverken publikum, presten eller gåsbandet helt hva som vil bli spilt i Vårgakk a la Sha la la-konserten.


Revy med Indre Beitstadfjord Revylag i Jadarheim:

Salen kokte av latter

 

– Noe vet vi selvsagt. Blant annet vil vi spille noen kjente salmer, noe fra Åge Samuelsen og noe rock. Dessuten har vi skrevet noe selv. Som vanlig er blir det skrevet og endret på tekster helt fram til selve konserten, slik at vi faktisk ikke vet helt hundre prosent hva vi kommer til å spille når vi starter og spille, smiler Gunnar Einar Steingrimsson – Gunnar prest og trommeslager.

Inntektene fra konserten vil gå til orgelfondet i Beitstad kirke.