Designbyrå utvider:

Snopp har inntatt Breidablikkgården

INN PÅ BREIDABLIKK: Håvard Bartnes, Mathias Nervik, Lena Johnsen, Gisle Grindvik i Snopp designbyrå. 

Nyheter

Store ambisjoner har Snopp Designbyrå alltid hatt. Tanken om et eget hus har derfor vært med i noen år. Ved årsskiftet flyttet steinkjerbyrået til Breidablikkgården i sentrum.

– Med over 200 kvadratmeter boltreplass ligger det i kortene at byrået har spennende ting på gang, skriver daglig leder Mathias Nervik i en pressemelding som Snopp-gjengen har sendt ut.

Foreløpig har gjengen benket seg til i kjelleren. Det neste steget er å flytte opp på gateplan.

– Det er veldig gøy å kunne skape et rom som er vårt eget! Samtidig ønsker vi å la oss inspirere av endringene huset har vært gjennom. Vi har latt oss inspirere av fargepaletten vi har funnet i kriker og kroker, og latt sår være sår fordi det er en del av husets historie. For oss er det spennende å kombinere tidløs design med moderne teknologi, sier Gisle Grindvik.

– Nå bygger vi for fremtiden!


Har vi Norges største rirkule i Steinkjer?

I Studio Blikket i Breidablikk-gården på Nordsia har flere kreativ sjeler et spennende kollektiv der de jobber. Her finner vi blant annet en gigantisk rirkule.

 

Inderøyning med på laget

I pressemeldingen opplyses det også at fra april blir tekstforfatter og fotograf Lena Johnsen fra Inderøy en del av Snopp Designbyrå.

Etter at Lena fullførte Norsk Fotofagskole i 2008, har hun jobbet i og med en rekke spennende aktører innenfor reklame, næringsliv og magasin. I tillegg til å håndtere både fotoapparat og penn, var hun også tidlig ute med å mestre sosiale medier. De ti siste årene har hun jobbet frilans som fotograf og tekstforfatter, og har lenge hatt et godt samarbeid med byrået hun nå blir en del av.

– Vi har gjennom flere år jobbet tett med felles kunder, og hatt et meget godt samarbeid. Våre visjoner og verdier er samstemte, og det føles derfor naturlig for meg å satse videre som en del av byrået, sier Lena.