Nå blir det mer fiberbredbånd i Sparbu

NTE ruller ut mer bredbånd i Sparbu. 

adm.dir. Svein Olav Munkeby i NTE Marked. 

Området innenfor de røde strekene skal nå få fiberbredbånd.  

Nyheter

NTE sendte i går ut en pressemelding om at de nettopp har besluttet utbygging av mer fiberbredbånd i Sparbu. Denne gang gjelder det et område mellom Jeviklandet og Lorvika, et bygdefiberfelt med 250 husstander. 

– Vi har allerede solgt inn 205 kontrakter i dette feltet, derfor har vi besluttet utbygging. Den store oppslutningen er veldig gledelig, men ikke overraskende. Den viser rett og slett hvor viktig fiberbredbånd har blitt for oss alle, sier adm.dir. Svein Olav Munkeby i NTE Marked i pressemeldingen.


Sju ny bygdefiber-prosjekt på trappene

Fiberfest på Lysheim

Mens alle i Henning, Øvre Sparbu og Kringla fryder seg over fiber i veggen, er sju nye bygdefiberprosjekt nærmere realisering etter at Steinkjer kommune fikk fem mill. kroner i tilskudd fra Nkom.

 

Byggingen starter straks det er telefritt.

NTE har satset tungt på fiber de siste ti årene, og kan nå skilt med at de leverer internett til mer enn 46.000 husstander i Trøndelag. Dette tilsvarer mer enn 110.000 kunder.

- En av årsakene til at vi har slik fremgang er at kunden setter pris på oss. Brukerundersøkelser viser at Altibox-partnerskapet, som vi er en del av, for niende år på rad har de mest fornøyde bredbåndskundene i Norge. Dette inspirerer oss til å stå på videre, sier Svein Olav Munkeby.


NTE og TrønderEnergi går sammen

Enighet om nytt midtnorsk nettkonsernKan bli bygdefiber til hele Verran i 2020

Ifølge en beboer i Fjellgårdsvegen i Malm fikk hun svar fra kommunen at det ikke var mulig å koble seg på den nye fiberen som er lagt fra Malm til Follafoss.