Irene ble hedret av Volleyball-Norge

Heder: Irene Sand fikk Norges volleyballforbunds hedermerke i gull. 

Nyheter

Irene Sand fra Steinkjer er tildelt Norges Volleyballforbunds hedersmerke i gull for sin innsats for norsk volleyball. Utmerkelsen ble overrakt henne under cupfinalehelga i Oslo tidligere i vinter, av forbundspresident Eirik Sørdahl.

– Man blir jo litt ydmyk over en slik oppmerksomhet. Det er skikkelig stas. Jeg vil dele æren med nære medarbeidere og alle som brenner for trøndersk volleyball, sier Irene Sand.

36-åringen ble tilsatt som regionkonsulent i Trøndelag i 2006, og har lagt ned et betydelig arbeid med volleyballen i regionen, fram til hun takket for seg for noen uker siden.

– Det var vært tretten artige og begivenhetsrike år. Aktiviteten har svingt i perioden, både regionalt og i de ulike klubbene, men stort sett har det vært en ganske stabil virksomhet. Sportslig har det vært et formidabelt løft med tre eliteserielag på kort tid, der Stod-jentenes europacupbragder rager høyest. At herrelaget også har tatt steget opp i eliteserien, og ikke minst at lille Lierne presterte å kvalifisere seg til eliteserien for kvinner, bekrefter at det meste er mulig om man har den rette innstillinga og pågangsmotet, sier Irene Sand.


Jakter lagkamerater i volleyball

Steinkjer volleyballklubb er i vekst, men etterlyser flere unge gutter til videre satsing.

 

Hennes daglige arbeid har vært rettet mest mot bredde- og rekrutteringsaktiviteten, og her har hun virkelig satt spor etter seg.

– Irene har jobbet langt utover normal arbeidstid med å få opp aktivitetstilbudet i regionen. Hun har laget invitasjoner og kampoppsett, vært saksbehandler, arrangert kurs og jobbet med klubbutvikling. Hun har vært primus motor for å få opp minivolleyball, sittevolleyball, sandvolleyball og bidratt til å skape gode arrangementer. Hun gjorde et nybrottsarbeid under regionaliseringsprosessen. Irene har gitt alt av sin kraft og energi, dyktighet og entusiasme til volleyballen, noe vi er svært takknemlige for, sier leder i Region Trøndelag, Jon Terje Fossland.


Steinkjer Volleyballklubb inviterer til sittevolleyball

I denne idretten kan det dømmes for rumpeløft