Nyskaping i Steinkjerhallen 16. og 17. mars

Fyller hallen med aktivitet

Hanne Ulven er Steinkjerhallens nye arrangementsansvarlige, og neste helg inviterer hun og de andre i hallen til Barnas Festival med en rekke aktiviteter i friidrettshallen.  Foto: Tore Vikan

Nyheter

Neste helg inviterer Steinkjerhallen til Barnas Festival. Da blir det full rulle med en rekke aktiviteter.

Hanne Ulven startet fra nyttår som arrangementsansvarlig i Steinkjerhallen, og nå er det klart for det første av flere store arrangementer det kommende året: Barnas Festival.

Lørdag 16. mars og søndag 17. mars fylles friidrettshallen med aktiviteter for barna.

– Det blir mest for aldersgruppen 3-10 år, men også 2-åringene og 10-13-åringer vil finne aktiviteter som passer for dem. Dette familiearrangementet er en del av den tunge satsingen på egne arrangementer vi nå er i gang med, sier Ulven.


 

Blant aktivitetene som blir å finne, nevner hun: «Porselen Grand Prix», med kappløp på motoriserte doer, lekeland for de minste, luftfotball og fotballrodeo med besøk fra A-laget til SFK, hinderløyper og parkour, reaksjonsøvelser og boksering (for de eldste barna), bygging med kjempelego, ballongfigurer og magishow.

– Og mye mer! Det blir også en tegnekonkurranse, der det er mulig å vinne billetter til det neste store familiearrangementet vårt den 25. august. Da kommer Vennbyen og fire klovner, forteller Ulven.

Barnas Festival blir arrangert i samarbeid med Roger Skar i Eventmarked.no, og det er medlemmer i Steinkjer basket som stiller som frivillige for å hjelpe til.

– Nå håper vi at folk møter opp og viser at de vil ha et slikt arrangement. Hvis det blir godt besøk, har vi planer om å gjenta det i romjula, for å bidra til litt aktivitet innimellom alle juleselskapene, sier Ulven.


Vinterfest dropper stortelt på torget og bruker Dampsaga

Lager innendørs vinterfest