Lager inspirasjonskveld for vordende brudepar

Kortreist bryllupshjelp

En rekke aktører i Steinkjer jobber med ulike tjenester opp mot brylluper. Fra venstre Linn Saxhaug Hansen, Heidi Melgård, Anne Sofie Staven Husby, Randi Vorum og Jorid Vorum. På inspirasjonskvelden stiller i tillegg fotograf Trine Hustad, Anna Holmli fra Annas brud- og selskapsklær, og Anton Finstad og Hilde Brandsegg Mathisen fra Finstad mat. 

Nyheter

Sju aktører i Steinkjer som tilbyr ulike tjenester i forbindelse med bryllup går sammen om en inspirasjonskveld.

Det er mye å tenke på når man skal gifte seg, men i Steinkjer er det mulig å få hjelp til det meste.

Nå har en av aktørene, Jorid Vorum i Fritt spillerom, tatt initiativ til å få samlet flere ulike aktører for å få vist fram alt de kan tilby. Det skjer på en inspirasjonskveld på Stil og Stemning på Nordsia mandag 11. mars.

– Vi er mange lokale aktører her i Steinkjer, men så er det kanskje ikke alle som tenker over hva som finnes. På denne kvelden får de ulike aktørene presentert seg, og det blir tips, ideer, smaksprøver og mulighet til å slå av en prat, sier Jorid Vorum. Hun tilbyr hjelp til sangtekster og taleskriving, i tillegg til at hun også kan spille i bryllup sammen med søsteren Randi Vorum, og Heidi Melgård. Trioen kaller seg De tre vise kvinner.

Randi Vorum kan i tillegg til musikalske innslag tilby hjelp til blomster og pynting.

De andre aktørene på inspirasjonskvelden er Annas brud- og selskapsklær, fotograf Trine Hustad, Finstads mat og Husby ur og optikk.

– Etter at gullsmed Trond Stene flyttet inn i de samme lokalene som oss i fjor, har vi solgt smykker og ringer. Det er det fortsatt mange som ikke har fått med seg, så initiativet til denne inspirasjonskvelden var midt i blinken for oss. Vi er flere som kan mye på hver vår kant, og nå får vi vist det fram samlet, sier Anne Sofie Staven Husby fra Husby ur og optikk.

Aktørene understreker at det ikke blir et moteshow, men mer en utstilling av brudekjoler, ringer og morgengaver, brudebilder, pynt og blomster. Det blir også musikalske innslag med et knippe brudemarsjer.

Programmet kjøres to ganger samme kveld, og det er gratis inngang.