Steinkjer kommune og TFoU på vinnerlaget i to nasjonale forskningsprosjekt

Forskningsbyen Steinkjer i medvind

I tøff konkurranse med 47 nasjonale og internasjonale forskningsprosjekt får Steinkjer kommune og TFoU støtte til to nyskapende prosjekt.

AKTIV : – Vi er strålende fornøyd med støtten til to forskningsprosjekt her i Steinkjer. Oppstarten blir i juni. For oss blir det to nye forskningsprosjekt som vi tar med oss inn i den nye Innovasjonscampusen, sier direktør Øyvind Skogvold i TFoU, som sammen med ordfører Bjørn Arild Gram presenterte de to nye forskningsprosjektene torsdag. 

Vi må spille på lag med kompetanse og forskning for å utvikle de kommunale tjenestene.

Bjørn Arild Gram
Nyheter

– Det er knallsterkt å få støtte til to forskningsprosjekt her i Steinkjer. Kun fem av 47 prosjekt får støtte – og vi er med i to av de fem prosjektene som får støtte fra Forskningsrådet, sier Øyvind Skogvold, direktør i Trøndelag forskning og utvikling (TFoU).