Nå blir det en ny runde med Vokal Bonanza

HELE GJENGEN: Fra høyre: Monica Westvik, Bjørn Arne Toldnes, Lucille Sommerfeld, Tor Erik Simensen, Helge Risnes Nyhus, Siv Janne Lindsetmo, Therese Aalberg, Christine Tangen Myhr, Marius Fagervold, Greg Curda, Julie Skjelbred Ulvin, Bernt Gausen, Isak Sæheim Pedersen, Karin Kristiansen, Roar Bartnes, Kristoffer Skei, Eva Marie Møller og Maiken Jørgensen Strandvik. Ikke til stede: Siw-Line Green, Heidi Melgård Sørlie, Ingvild Risan Westerhus, Frank Øren, Per Thomas Holtan, Emily Nyborg, Frode Ryan, Vilde Melgård, Trond Olav Skar, Hanne Mette Kongsvik, Grete Bogen, Knut Ivar Aalberg og Daniel Aalberg. 

Nyheter

Mandag kveld ble det arrangert treffmøte for nye deltakere i vårens Vokal Bonanza på Vårt Hjem. I tillegg fikk hver deltaker en utfordringslåt. Det ble mange overraskelser, kan man trygt si.