Nok en storkontrakt signert i Steinkjer

Mandag ettermiddag signerte Agri Eiendom (Felleskjøpet) og Consto Midt-Norge en kontrakt verdt 70 millioner kroner.

Felleskjøpets butikk vil synes godt fra E6.   Foto: Agri Eiendom

Nyheter

Senhøsten 2020 vil Felleskjøpets butikk - med hagesenter, verksted, salgshall for maskiner - og kontorer for om lag 30 ansatte stå ferdig bygd på Sørsileiret. Butikken og hagesenteret vil bli 1.000 m2. Totalt vil Felleskjøpets nye butikk/verksted/kontorer ha en grunnflate på 3.300 m2.

- Vi er stolt over at Agri Eiendom valgte Consto. Det betyr mye for vår virksomhet, sier Jomar Grøtan, som er daglig leder i Consto Midt-Norge. Det er Halgeir Sandberg som er prosjektleder i Midt-Norge, så Felleskjøpets storsatsing i Steinkjer er det han som skal lede.
- Vi skal sørge for at det reiser seg en flott butikk som vil synes godt fra E6.