Inderøy vgs. setter opp sin egen versjon av Shakespeare-klassiker

Shakespeare med en vri

STOROPPSETNING: Disse elevene fra Steinkjer og Verran er med på Inderøy videregåendes oppsetning av «Stor ståhei for ingenting»: Øverst fra venstre: Sara Tønne, Eskil Elias Foyn Bruntvedt, Annette Darbakk Vang. andre rekke fra venstre: Thomas Hammer, Gunnbjørg Bruem, Vilde Furunes, Trine Aune, Ingrid Lange, Thea Mollan. Nederst fra venstre: Mattias Westerhus, Ingeborg Bergfall, Elin Fornes.  Foto: Privat

Nyheter

Torsdag var det premiere på en moderne utgave av «Stor ståhei for ingenting» på Inderøy videregående skole

Det er blitt en tradisjon at avgangselevene på Inderøy vgs. setter opp en stor forestilling sammen. I år har de gitt seg i kast med Shakespeares klassiker «Stor ståhei for ingenting».