Utetime med Anders Bardal i Ogndal

14 minusgrader var ingen hindring for å ha matematikk og andre fag ute – for elevene ved Ogndal skole eller Anders Bardal.

Flott opplegg: Anders Bardal, Norges Skiforbund og Nord-Trøndelag skikrets sørget denne uka for at elevene ved Ogndal skole hadde en annerledes og spennende skoledag. Berit Kvernmo, som er rektor ved skolen, sier både små og store var strålende fornøyd med en annerledes skoledag.– Vi fikk mange gode tips – og en utstyrskasse til 30.000 kroner. Lærerne her er oppglødd etterpå.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Tirsdag var Anders Bardal med og leika seg på ski i lag med elevene ved Ogndal skole. På langrennsski, og ikke hoppski, som flere av elevene tydeligvis har sett Anders hatt på seg før. «Jeg vet godt hvem Anders Bardal er», sa en av elevene. «Det aner ikke jeg», sa en annen.