Utetime med Anders Bardal i Ogndal

14 minusgrader var ingen hindring for å ha matematikk og andre fag ute – for elevene ved Ogndal skole eller Anders Bardal.

Flott opplegg: Anders Bardal, Norges Skiforbund og Nord-Trøndelag skikrets sørget denne uka for at elevene ved Ogndal skole hadde en annerledes og spennende skoledag. Berit Kvernmo, som er rektor ved skolen, sier både små og store var strålende fornøyd med en annerledes skoledag.– Vi fikk mange gode tips – og en utstyrskasse til 30.000 kroner. Lærerne her er oppglødd etterpå.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Tirsdag var Anders Bardal med og leika seg på ski i lag med elevene ved Ogndal skole. På langrennsski, og ikke hoppski, som flere av elevene tydeligvis har sett Anders hatt på seg før. «Jeg vet godt hvem Anders Bardal er», sa en av elevene. «Det aner ikke jeg», sa en annen.

Ogndal og Egge

Anders Bardal var der i regi av jobben sin i SpareBank1, som sponsor for Norges Skiforbund, som i samarbeid med Nord-Trøndelag Skikrets og Steinkjer Skiklubb denne uka blant annet inviterte to skoler i Steinkjer til såkalt utetime. Tirsdag var det elevene ved Ogndal skole som hadde besøk av Anders Bardal og co. Dagen før var det elevene ved Egge skole.