Vinterfest dropper stortelt på torget og bruker Dampsaga

Lager innendørs vinterfest

SAMARBEIDER: Jo Kristian Kvernland og Vinterfest har med Grong sparebank og Steinkjer bibliotek som samarbeidspartnere. Fra venstre Endre Skjervø og Ida Wassmo fra Grong sparebank, Marianne Vanem og Trond Hallem fra biblioteket, og Jo Kristian Kvernland. Lykkeland og Steinkjer kino er også med som samarbeidspartnere om neste helgs arrangement på Dampsaga.  Foto: Tore Vikan

Nyheter

Etter tre år med full trøkk og god stemning i storteltet på torget midtvinters, måtte fjorårets Vinterfest avlyses på grunn av dårlig billettsalg.

– Det ble rett og slett en økonomisk risikovurdering, og vi valgte å avlyse. Vi gjennomførte likevel konserten med Anders Jektvik på Dampsaga, og det ble så vellykket at vi bygger videre på det i år, og inviterer til en vinterfestival på kulturhuset, med «trønder» som gjennomgangstema, forteller Jo Kristian Kvernland fra Vinterfest og Kortnebbgåsas Ve og Vel.