TILFLYTTEREN

– Vi vil være som andre nordmenn

Godt integrert: Nafisa føler familien hennes er bedre integrert i Sparbu enn de var i Steinkjer.  Foto: Trine Binde Bratberg

Jeg føler meg heldig som har fast jobb

Nyheter

35 år gamle Nafisa Saffi fra Afghanistan kom til Norge og Steinkjer med mann og fire barn for snart ti år siden. Siden har hun jobbet og stått på, delvis både dag og natt. Først med introduksjonsprogram, et nyfødt barn, fast jobb – og videregående skole i Steinkjer.

– Det er ikke så mange innvandrere som får fast jobb, så jeg er heldig. Jeg har jobbet på Sparbu Kro siden jeg ble ferdig med introduksjonsprogrammet. Det var i 2015. Men selv om jeg har fast jobb, og ønsker å jobbe her i fremtiden også, ville jeg ta et fagbrev, sier Nafisa, som jobber ca. 100 prosent på Sparbu Kro.