Gourmetrestauranten i Henning har tatt imot gjester fredag og lørdag. Nå utvider de

Klart for en 7-retters på landet

Eksklusivt på landet: Dette bildet bruker Kim Tore Sjøbakk for å promotere restauranten sin i en gammel låve i Henning. – På vei til restauranten kjører man forbi et flott landskap, ser dyr på beite, ja, til og med ville dyr. Etter 12 år i London ser jeg hvor eksklusivt det er. Og det er det fler som gjør, sier Sjøbakk, som får veldig gode tilbakemeldinger på maten. På Tripadvisor får han 5star reviews.  Foto: Privat

Nyheter

Michelin-kokken Kim Tore Sjøbakks gourmetrestaurant i Gammellavin i Henning ble en suksess. Nå utvider han med åpent onsdager og torsdager.

– Experience går ganske bra, så nå utvider jeg. Det er flere som har etterspurt onsdager og torsdager. Spesielt næringslivet, så nå tilbyr vi en 7-retter onsdager og torsdager. Prisen blir selvsagt lavere enn på en 14-retters, også tar det kortere tid å spise den. Det tror jeg er et bedre konsept i ukedagene. Fredag og lørdag tar vi som vanlig imot gjester på en 14-retters, sier Kim Tore Sjøbakk fra Steinkjer, som åpnet gourmetrestauranten Experience i Gammellavin på gården Bjerkem i Henning høsten 2017.