Steinkjer Håndballklubb og Stod Volley går sammen

I helga blir det idrettsfest i Steinkjerhallen

KNALLGODE: Her sørget Fredrik Persgård, Petter Olsen og Jörg Reimann og resten av Steinkjers 2. divisjonslag i håndball at de slo Skogn 29–25 – på bortebane i Skognhallen. Foto: JOHAN ARNT NESGÅRD. 

historisk: Stod Volley ble historisk da det i 2017 ble klart at de igjen hadde et lag i eliteserien i Norge. F.v. Svein Roar susegg, Arne Marius Følstad, Marcin Lubiejewski (trener) og Simen Solheim Sund (bak). Foto: TRINE BINDE BRATBERG. 

MR håndball: Leder i Steinkjer Håndballklubb (SHK), Jan-Terje Mathisen, håper det er mange som har lyst til å se både håndball- og volleyballkamper neste helg. – Vi samarbeider med Stod Volley. Sammen får vi ting til å skje! sier MR håndball i Steinkjer, som denne gang har tatt initiativ til et samarbeid på tvers av idrett, kultur, det offentlige og næringslivet. Foto: OLE A KIRKNES. 

Nyheter

I helga trilles alt av tribuner ut i Steinkjerhallen, for da arrangerer Steinkjer Håndballklub og Stod Volley årets fest. De håper på 1.500 tilskuere. Det skal spilles viktige kamper – både for store og små. I tillegg kan man delta på ulike artige aktiviteter.

– Stod Volley og Steinkjer Håndballklubb (SHK) går sammen og inviterer alle til årets fest i Steinkjerhallen. Vi rigger hallen som du aldri har sett den før, så sett av 26. og 27. januar, sier Jan-Terje Mathisen, som er daglig leder i Steinkjer Håndballklubb.

Plass til 1.500

Mathisen sier det vil bli kamper fra topp til bredde, sponsoraktiviteter, et aktivitets- område og mye annet.

– Det skjer noe hele helga. Hovedkampen på lørdag (26. januar) er SHK-Kristiansund i 2. divisjon. Det er kl. 15.00. Hovedkampen på søndag 27. januar er Stod-Askim kl. 16.00. I tillegg er det kamper i aldersbestemt håndball begge dager, samt minivolley på søndag, sier Mathisen, som oppfordrer folk til å ta med seg familie og venner og bli med på et arrangement som omfavner det meste.

– Det er slik vi ønsker at arrangement skal være. Alt av tribuner trilles ut – og det vil si at det er plass til godt over 1.500 mennesker!

Artig samarbeid

Jørgen Binde er leder i Stod Volley. Han roser Jan-Terje Mathisen og SHK, som kontaktet dem med tanke på samarbeid.

– Det er kjempeartig – og bare positivt for vår del. Det handler om å bryte noen grenser. Dette er samarbeid på tvers av idrett, kultur, det offentlige og næringsliv, sier lederen i Stod Volley, som er imponert over Steinkjer Håndballklubb.

– De er noen råtasser på arrangement. Det kan de virkelig! Nå gleder vi oss til helga, sier Binde.