Lundflata Bofellesskap fikk gave verdt 120.000 kroner

Gapahuk i gave

Beboerne ved Lundflata Bofellesskap i Søndre Egge fikk en kjempestor, fin og flott gapahuk i gave fra sanitetskvinnene i Egge onsdag kveld.

Takknemlig: – Vi har hverken penger eller ressurser til å få laget en gapahuk, så tusen takk til saniteten i Egge, sa Pål Nonstad (f.v.) til Bjørgunn Kvam. Arne Vatn, representerte Jarlegården.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

– Vi hadde aldri i verden fått laget en gapahuk uten hjelp fra frivillige. Takket være sanitetskvinnene i Egge – med arbeidslaget deres i Søndre Egge i spissen, kan vi i kveld feire at vi har fått vår egen gapahuk. Det skal vi gjøre med mat og underholdning. Tusen takk til sanitetskvinnene, sier Pål Nonstad, som er seksjonsleder Bo og habilitering Lundflata.