Prosjekt Jakob skal stå ferdig i 2023

Et klart ja til kultursatsing for 469 mill. kroner

KULTURKVARTALET: Slik skal Steinkjer sentrum se ut når Prosjekt Jakob er realisert i 2023. Første trinn er totalrenovering av Samfunnshuset, som blant annet vil få et nytt tilbygg med heis og trapp ned mot elva. Ifølge framdriftsplanen skal renoveringen av Samfunnshuset stå ferdig august 2021, mens det skal inviteres til åpningsfest i det nye kulturhuset august 2023. Prosjekt Jakob skal endelig vedtas i kommunestyremøtet onsdag 30. januar. Skisse: Praksis arkitekter / Pir II.  Foto: PRAKSIS ARKITEKTER / PIR II

Nyheter

- Prosjekt Jakob er en helt nødvendig satsing for Steinkjer som administrasjonsby i nye Trøndelag og ivaretar innbyggernes kulturbehov.

Det mener kultursjef Leif Terje Nilsen i Steinkjer kommune, som sammen med prosjektleder Stein Storsul og Norconsult står bak den omfattende innstillingen til den politiske behandlingen av Prosjekt Jakob. Prosjektledelsen fikk støtte fra et klart og begeistret flertall i formannskapet torsdag.