Stod Woodfestival har inngått avtale med Allskog

Vedfestival i 2020

Da Trine Binde Bratberg fortalte venner at hun planla å bruke noen feriedager i vedskogen, ville de alle sammen være med. Da bestemte hun seg for å arrangere Stod Woodfestival.

Intensjonsavtale: Denne uka inngikk Trine Binde Bratberg, som er skogeier i Stod, intensjonsavtale med skogbrukslederne i Allskog SA. Fra venstre Øyvind Hovde og Per T. Indstøy. – Du tenker annerledes enn oss. En vedfestival har jeg tro på, sier Per T. Indstøy. – Det har jeg også, sier Øyvind Hovde.  Foto: Espen Loe

Nyheter

– Det gror igjen på gården vår i Stod, så i høst foreslo jeg for mannen min at også jeg skulle bruke noen feriedager på å hogge ved. Det har jeg aldri gjort. Jeg har hjulpet til, men selv aldri saget av et tre eller kløyvd ved, sier Trine, som fortalte om sine planer til sin bror.