30.000 kroner til Oftenåsens venner

FOLKEHELSE: DNB gir 30.000 kroner til Asbjørn Mathisen i Oftenåsens venner. Her flankert av Espen Lunnan og Liv Irene Hustad i DNB. 

Nyheter

DNB gir billettinntektene fra førjulskonserten med Nidarosdomens guttekor til Oftenåsens venner.

– Gjennom sin fantastiske dugnadsinnsats har de satt Steinkjer på verdenskartet med verdens største hagestol, og som et resultat av tusenvis av dugnadstimer, har de faktisk gjort et løft for folkehelsa i Steinkjer, sier Espen Lunnan i DNB før han overrakte sjekken på 30.000 kroner til Asbjørn Mathisen i Oftenåsens venner.

Billettinntektene fra konserten i Steinkjer kirke den 21. desember med Nidarosdomens guttekor resulterte i 20.000 kroner, i tillegg gir DNB 10.000 kroner.

– Dette setter vi veldig stor pris på. Det at DNB bidrar til å gjøre Oftenåsen kjent og støtter oss med penger er fantastisk – det kommer godt med til vedlikehold og andre prosjekter, sier Asbjørn Mathisen.

DNB har vært sponsor for Nidarosdomens guttekor i mer enn 30 år og i Steinkjer har DNB invitert til førjulskonsert de siste 15 årene.

– Det har blitt en fin tradisjon, der vi gir billettinntektene til lokale lag og organisasjoner som gjør en innsats for lokalsamfunnet, sier Lunnan.