Ronja (4) fikk tegningen sin på renovasjonsbilen

DÅP: Renovasjonsbilen blir døpt med vann av kunstneren Ronja Bratberg og ordfører Bjørn Arild Gram. Dette er andre gang en kunstner fra Beistad barnehage får tegningen sin på en renovasjonsbil. Forrige gang var i 2014. 

Nyheter

I august i fjor satte Ronja Bratberg og mange andre barn seg ned for å tegne sitt forslag til dekorasjon av Steinkjer kommunes aller nyeste renovasjonsbil. En lærling hos renovasjonstjenesten i kommunen plukket ut Ronjas flotte tegning som vinner. I går rygget den nye, flotte bilen inn i Beitstad barnehage for å bli døpt, slik ni andre renovasjonsbiler har blitt gjort tidligere. Ordfører Bjørn Arild Gram har vært med på å døpe alle sammen. Den første var i Follafoss barnehage i 2008. Ronja var litt usikker på hva som skulle skje, og hadde derfor med seg mamma Ulrikke Tveraas trygge hånd da hun sammen med ordføreren døpte bilen med vann. Og ikke nok med det. Ordføreren hadde også med seg en sjekk på 10.000 kroner til barnehagen som takk for hjelpen.