Familien Valle feirer jul i Spania i år

Håpet på et litt roligere liv – og fikk det

reiste 31. juli: 31. juli var familien Valle klare til å reise. F.v. Ole Gustav (17), Liv Benedikte (8), Gustav, Elise Birgitte (11), Liv Marit og Guro Henriette (15). – Barna går på norsk skole, også lærer de spansk etter skolen, sier Liv Marit og Gustad Valle, som bor og jobber for Sjømanns kirken i Albir-Villajoyosa i Spania. Hvor lenge de blir, vil tiden vise. – Vi har snakket om å jobbe ved en Sjømannskirke i noen år. I 2016 besøkte vi Sjømannskirken i New York. Det ga mersmak. Alle foto: privat. 

Nyheter

– Det er et slags familieprosjekt dette. Vi har jobbet nesten 20 år i Steinkjer nå. Jeg som kantor og Gustav som lærer. Vi har trivdes, men vi kjente et behov for nye utfordringer. Tida var inne for det nå, sier Liv Marit Valle, som fikk seg jobb som kirkemusiker i Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa i Spania. Og da er det slik, at medreisende ektefelle får tilbud om å være diakonal medarbeider.